Alyssia, voor een dag prinses

Large 1024 645 alyssia 16 025   2

De dag begon al bijzonder goed met een heerlijk ontbijt aan huis gebracht door onze bakker. De kinderen grabbelden meteen naar de lekkere donuts. We hadden er enorm van genoten, heel veel dank aan onze bakker hier in Ham! Het was fantastisch!

Rond 10u00 zagen we al heel wat mensen voor onze deur staan. Er waren reporters, fotograaf, wensfeeën,... Alyssia was super zenuwachtig toen de bel ging maar was al meteen blij om de wensfeeën voor de deur te zien staan. Ze toverden onze lieve Alyssia om tot een prinses met een prachtig handgemaakt prinsessenkleed waar ze al meteen fier ging mee showen. Wanneer we dan naar buiten gingen stond er voor ons een speciale Amerikaanse oldtimer klaar. De kinderen waren superenthousiast om samen in die mooie kleurrijke auto te gaan zitten. Alyssia voelde zich lekker bijzonder omdat ze vooraan mocht zitten naast de chauffeur.

Bij het passeren van de Mc' Donalds klonk meteen al heel luid: " mmmm, Mc Donalds, daar willen wij gaan eten." Maar we reden er voorbij en reden de parking Torfs op. De wensfeeën wezen Alyssia er op dat ze nog geen deftige prinsessenschoenen aan had, dus dat we wel dringend naar de winkel moesten om die te gaan kopen. Bij Torfs mocht Alyssia een paar mooie prinsessenlaarzen uitkiezen. Als een echte prinses werden de voetjes gemeten en werd ze bediend bij het passen. Ze straalde.

Na het bezoek aan de schoenenwinkel kwam de volgende verrassing: Mc' Donalds! Alyssia had het event moeilijk omdat er kwam zoveel op haar af. Al die aandacht, al die verrassingen, ze moest er even van bekomen wat gelukkig kon bij Mc' Donalds. Er was speciaal voor ons een tafel heel mooi versierd. Na het eten van de Happy Meal kreeg ze van de manager nog een zingpop van Elsa, een absoluut gepast cadeau voor op deze prinsessendag. Ze vond het super!

Een echte prinses moet ook geschminkt worden. In een kapsalon werd onze mooie meid nog mooier gemaakt. De nageltjes werden gelakt, ze werd helemaal geschminkt, ze kreeg een serieuze laag glitters in haar haar en ze kreeg een supermooie prinsessenkroon. Ook zusje Amelyne mocht haar nagels laten lakken en hier kregen de zusjes Laurynn en Amelyne ook hun kleed om aan te trekken. Nu hadden we drie prinsesjes!!! Wij als ouders werden even apart genomen en mochten ons ook omkleden: ook wij werden omgetoverd tot prins en prinses. Ook de wensfeeën gingen hun omkleden voor deze bijzondere dag.

Wat een verrassing, buiten stonden paard en koets klaar om ons verder te vergezellen. De kinderen waren erg onder de indruk en blij dat ze samen met ons in de koets mochten stappen. Als prins- en prinsessengezin zaten we in de koets. Deze stopte voor een prachtig kasteel waar er een erehaag was gevormd van de juffen en klasgenootjes van Alyssia. Alyssia kon haar ogen niet geloven toen ze al die bekende gezichten zag. Zij mocht fier als prinses door de erehaag wandelen en al haar vriendjes/vriendinnetjes,... meenemen het kasteel in. In het kasteel mocht ze vooraan op de grote stoel gaan zitten en gingen de andere kinderen/mensen in een boog rond haar zitten. De juffen vertelden een grappig verhaaltje over Prinses Prot. Hierna zagen we in de kasteeltuin een enorm springkasteel in de vorm van een prinsessenkoets. Er was een springkussen, een speeltuintje, autootjes waar de kinderen op konden rijden in een parcours,... Er waren vrijwilligers voorzien om samen te knutselen, om te grimeren, om glittertattoos te zetten,... Ook kwam er speciaal bezoek: Anna en Elsa, Kristof en Belle. Het feest was compleet. Het was zalig om onze kleine meid zich zo geweldig te zien voelen en te zien genieten van het samen zijn/ samen spelen/ samen vieren.

We aten nog samen pannenkoeken, dansten, zochten een schat en aten lekkere "Anna en Elsa" taart. Na een leuke zonnige dag, regende het toen het tijd was om te vertrekken. Snel de schoolbus in en richting huis. Alyssia was superblij dat ze met de schoolbus mee naar huis mocht gaan en wij als

ouders vonden het wel eens leuk om samen met de kinderen in hun schoolbus te zitten. Dat werd een supermooie afsluiter van een supermooie fantastisch geweldige dag!

We kunnen de juffen, de klasgenootjes, de wensfeeën en Make-A-Wish®, de fotograaf, de cameraman, de bakker "Wijckmans- Reyners", Torfs, de Mc' Donalds, de kapster, de chauffeur van de Amerikaanse prinsessenwagen, de paardenkoetsbestuurders, de uitbaters van het kasteel/horecazaak, de buschauffeur van de schoolbus,... niet genoeg bedanken. Met zijn allen samen hebben ze er voor gezorgd dat deze dag zo speciaal was voor Alyssia. Ze hebben Alyssia's wens doen uitkomen. Dit is een dag die Alyssia en ook wij nooit meer zullen vergeten. Deze dag krijgt een speciaal plekje in ons hart. We zijn zo blij dat Make-A-Wish® er bestaat voor de kinderen die zo een vreselijke ziekte moeten doorstaan. Alyssia heeft het dubbel en dik verdiend, maar ook alle andere zieke kinderen verdienen dit dubbel en dik. Het was gewoon meer dan een topdag, een dag om nooit meer te vergeten! Duizend maal dank aan Make-A-Wish®!

Wensteam: Barbara, Jana en Guido

Met dank aan:

-Bakkerij Wijckmans Kwaadmechelen

-Kinderanimatie Apekop Hechtel

-Kasteel Grevenbroek Achel

-Kapster Brigitte Waelburgs Achel

-Koets Jan Vranken Peer

-Mc Donalds Lommel

-Maria Fierens

-Cosplay 4 Charity

-Schoenen Torfs Lommel

-Basisschool De Zevensprong Oostham

-Adamo Gianfranco

-Popup stores UCLL Diepenbeek

-Theaterhuis Vekemans Lommel

-'t Suikerhuys Overpelt

-The fungroup Zonhoven

Bekijk ook deze wensen: