Helenka op fotografiecursus

Large 1024 645 2016 058 helenka   fotografiecursus

Eerste en vooral wil ik iedereen die deze wens voor mijn heeft waargemaakt bedanken. Een dikke merci voor alle moeite en tijd die jullie er in hebben gestoken om er voor mij en mijn familie een onvergetelijke herinnering van te maken! Ik bewonder jullie hier heel erg in.

Mijn wens was om meer te weten te komen over fotografie, en da is jullie zeker gelukt! Ik vind fotografie leuk want door foto’s te maken kan je een ander perspectief van wat dan ook weergeven. Soms zie je juist in foto’s de dingen die je in het dagelijkse leven vergeet, en dat wil ik later met fotografie bereiken. Ook al blijft het misschien maar een hobby. Voor mij is het heel belangrijk dat je als persoon niet slecht een kijk hebt op dingen in het leven. En omdat dit toch vaak in onze samenleving het geval is vind ik juist dat fotografie de ‘turning point’ kan zijn.

Ik vond het heel interessant om achter de schermen van een fotoshoot voor flair aanwezig te zijn. Want nu weet ik weer wat meer! Want als ik nu de Flair lees, of eender welk tijdschrift, hoef ik mij niet meer af te vragen, “Hoe zouden ze dit allemaal doen?”.

Ook ga ik zeker nog eens een bezoekje brengen aan het “FotoMUseum van Antwerpen”, want ik ben er van overtuigd dat er elke keer weer een leuke tentoonstelling zal zijn! Ok kan ik zeker niet klagen over de leerzame fotocursus die ik “privé” mocht volgen op de prachtige locatie in Sint-Katelijne-Waver, namelijk de Wintertuin van het Ursulininstituut!

Voor mij was deze wensvervulling echt een heel fijne ervaring, de mensen, de gesprekken en de gezellige etentjes,… maakten het helemaal af. Voor mij was dit heel belangrijk want ik ga alles wat ik geleerd heb, in de rest van mijn leven kunnen gebruiken! En dat is precies wat ik met deze wens bereiken wou! Bedankt iedereen! Liefs, Helenka

Wensteam: Annelies, Anke, Maaike en Annie

Met dank aan:

Kwis Davy Matthijs

Flair

Party Ride

Fotomuseum

Opnieuw & C°

Wintertuin OLV Waver

Karin Holsters en Renée

Bekijk ook deze wensen: