Prinses Elise viert feest

Large 1024 645 2016 098 elise   prinsessenfeest

Op 22 oktober was het zover, Elise’s wensdag. Heel erg verrast was ze toen het wensteam ons met de regenbooglimo kwam ophalen.

Samen met haar zus kregen ze beiden een mooie prinsessenjurk, ook mama en papa kregen gepaste kledij en zo konden we aan een onvergetelijke dag beginnen.

Eerst werden we naar de kapster gebracht. Ze maakte mooie krullen in Elise's haar en ze kreeg een mooi kroontje. Nog wat schmink en we konden verder richting chocolaterie waar we een workshop kregen. Daarna konden we onze hongerige buik vullen in Pizza Hut waar de prinses haar pizza zelf mocht maken.

Elise dacht na het middagmaal dat het er bijna opzat maar nee toen moest het eigenlijk nog beginnen. Met de limo werden we naar het kasteel van Rumbeke gebracht waar familie, vriendjes, klasgenootjes en schooljuffen haar stonden op te wachten. Samen met haar vriendjes en vriendinnetjes genoot ze van clown Arjoen met als afsluiter een dansfeestje en frietjes. Moe maar super blij ging Elise in een oldtimer terug naar huis en droomde ze van haar onvergetelijke dag.

Met dank aan :

Artex Fashion

K.O.L.B.

Buromac/Tadaaz kerstkaartenactie

Feest Nele Tailleu en Ann

Kasteel van Rumbeke

Maria Fierens

PizzaHut Roeselare

Kadoshop Roeselare

Limo Deluxe

Chocolaterie ‘t Karakske

Bekijk ook deze wensen: