Lauren wordt meter van tien aapjes

Large 1024 645 2016 096 lauren   meter van aap1

Woensdag had mama mij meegenomen naar huis uit het revalidatiecentrum en vertelde dat er een vriendin kwam slapen. 's Ochtends werd ik toch op tijd gewekt omdat ik normaal naar Pellenberg moest vertrekken. Op de ontbijttafel stond er een mooie ontbijtmand klaar en ik had nog steeds geen idee wat er ging volgen die dag. Toen kwamen ineens mijn wensfeetjes met twee vrienden achterom en wist ik dat het mijn dagje ging worden.

Barbara en Sonja namen ons mee naar Planckendael, waar we eerst een rondtochtje gemaakt hebben door Azïe. Om twaalf uur zijn we een lekker broodje gaan eten en mochten we verder wandelen door de dierentuin met een gids. Ze vertelde ons veel leerrijke dingen en nam ons ook mee achter de schermen.

We stopten bij de witgezichtspenseelaapjes waarvoor we eten mochten maken en veel uitleg bij kregen. Van die tien aapjes ben ik meter van geworden. Daarna gingen we verder. We stopten bij de olifanten, die hebben we mogen eten geven en zelfs wassen.

Ik dacht dat het dagje eindigde in de souvenirshop waar ik nog leuke cadeautjes uit mocht kiezen. Maar het dagje was nog niet op zijn einde. We zijn bij mister Ribs in Neerpelt gaan eten en daarna hadden we nog babyborrel met heel mijn familie om mijn meterschap te vieren. Ze hadden zelfs een heel mooie taart gemaakt.

Het was een zeer geslaagd dagje.

Wensteam: Maria, Barbara en Sonja

Met dank aan:

Planckendael

Taxibedrijf Heuvelmans

Gids Katia

Rita Emmers

Abdijhof Hamont

Organisatoren concert Altena en in 't Ven Hamont

Bekijk ook deze wensen: