Ruben bezoekt Legoland

Large 1024 645 2016 107 ruben   legoland2

Ruben was erg enthousiast dat hij met Make-A-Wish® naar Legoland in Billund, Denemarken mocht en ook grote broer Seppe keek er erg naar uit. We vertrokken op vrijdag na school al richting Schiphol. Daar mochten we overnachten in het Sheraton-hotel. Dit was al een ervaring op zich! We hadden een grote kamer met uitzicht op de hele luchthaven. Ruben keek zijn ogen nogal uit!

 

Na een lekker diner konden we eerst nog van een goede nachtrust genieten. ’s Ochtens, na een uitgebreid ontbijt, konden we dan naar het vliegtuig vertrekken. Ruben werd erg verwend in Businessclass. Hij mocht zelfs even op de stoel van de piloot zitten!

 

Aangekomen in het Lego-hotel vonden onze jongens meteen een grote bak vol met Lego-blokjes en sloegen ze aan het bouwen. We kregen een leuke Egyptenaren-kamer en voor elk van onze jongens lag er een klein Lego-cadeautje klaar. Later gingen we Legoland verkennen. Ruben genoot van elke attractie maar nog het meeste van ‘Ninjago, the ride’, één van de nieuwste attracties.

De dag erop vertoefden we ook de hele dag in het park waardoor we echt alle attracties gedaan hadden. Op maandag pikte Kalle ons op om ons een rondleiding te geven in de Lego-fabriek. Ruben vond het allemaal wel impressionant om te zien. Op het einde kregen Seppe en Ruben een grote doos Lego. Dit vonden ze uiteraard geweldig! Na de Lego-fabriek was er nog wat tijd over om nog een keer Rubens favoriete attracties te doen. Op het einde van de dag kreeg Ruben nóg wat Lego-cadeaus: mal om ijsblokjes en waterijsjes te maken en twee bouwdozen. Rubens reis naar Legoland is echt wel super-geslaagd te noemen. Het was echt een onvergetelijke ervaring voor hem!

Graag willen we Make-A-Wish® bedanken voor de geweldige ervaring, en in het bijzonder Rubens wensfeeën: Annelies, Zita & Anke! Dankjewel.

Wensteam: Anke, Zita en Annelies

Met dank aan:

Legoland

Sheraton Brussel

Axxicom

Familie Vogelsang

Muzieknoot Scheppersinstituut

Bekijk ook deze wensen: