Sara op de schoot bij Piet Piraat

Large 1024 645 2015 168 sara   m g piet piraat

Zondagmorgen rond 9h15 zijn 3 toffe medewerkers van Make-A-Wish® mij samen met mama, papa , broer en zus komen halen. Ik wist totaal niet wat er allemaal ging gebeuren en liep vol ongeduld te vragen wat dit allemaal was. Plots kwamen we aan in Plopsaland De Panne en begon een prachtige dag.

Daar heb ik met de tractor van Big en Betsy een toertje gedaan tussen de diertjes. Na het lange wachten kregen we honger en hebben we nadien iets gegeten. Hierna hebben we nog een beetje gewandeld en mocht ik een cadeautje kiezen. Toen moesten we richting uitgang en werd ik bang dat we naar huis zouden vertrekken maar dat wou ik nog niet. Een van de medewerkers van Make-A-Wish® ging terug naar het onthaal en kwam met iemand buiten die ik niet kende. We moesten allemaal die man volgen. Gelukkig gingen we terug richting park en niet richting uitgang.

Die man loodste ons door al het publiek en deed dan de deur van het theater open en daar stond ik dan. Wachten zei iedereen, maar ik kan niet wachten. Plotseling kregen we toegang tot het theater maar we mochten niet gaan zitten. De man kwam terug en begeleidde ons via een andere deur naar een gang. Wat er toen gebeurde kon ik niet geloven.

Daar stond hij dan: de enige echte Piet Piraat en Stien Struis! in het begin was ik wel een beetje bang maar dat was al snel weg. Samen zijn we naar zijn salon geweest en kon ik zelfs op zijn schoot zitten. Ik heb hem dan ook nog het Make-A-Wish® beertje gegeven en vroeg hij mij om naar de parade te gaan kijken na de show.

Na de show en nog enkele attracties was het moment aangebroken voor de parade. Plots zag hij mij en riep hij luidop mijn naam en vroeg me of de show leuk was. Hierna hebben we nog een beetje gewandeld en enkele attracties gedaan. Toen was het bijna tijd om naar huis te gaan.

Op weg naar huis was het al gauw duidelijk dat ik een superleuke dag heb gehad want ik sliep als een roosje tijdens de rit.

Bedankt Make-A-Wish®!

Sara en gezin

Wensteam: Marc, Thérèse en Christine

Met dank aan:

- Plopsaland De Panne

- Piet Piraat en Stien Struis

- Airport Business / Taxi Mario

- Fifty-One Club Waeslandia

- Milliken Europe BVBA Gent

Bekijk ook deze wensen: