Kyenten in Legoland

Large 1024 645 2016 062 kyenten   legoland

Op 1 augustus 2016 ging mijn wens in vervulling. Samen met mama, papa en twee broers vertrokken we met de auto naar Legoland in Denemarken. Het was een lange rit, maar de moeite waard!

Het Legoland Hotel was geweldig! Overal zag je legofiguren tot zelfs in de hotelkamer! De eerste dag hebben we alle attracties uitgeprobeerd. Het was echt geweldig. Mijn kleine broer was op het einde van de dag helemaal uitgeteld!

s´ Avonds mochten we aanschuiven aan een groot buffet. De mensen waren zeer vriendelijk. Daarna ging het richting bed, waar ik verder kon dromen van mijn wens!

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrokken we terug richting het park. We bezochten het park, dat volledig uit lego was gemaakt: vliegtuigen, een sluis, allerlei bekende gebouwen, dieren (olifanten, giraffen,…), te veel om allemaal op te noemen! We kwamen ogen te kort. Daarna hebben we opnieuw de attracties gedaan.

Het was echt geweldig. Bedankt aan het Make-A-Wish®-team om mijn wens in vervulling te laten gaan! Om het in Kyenten zijn woorden te zeggen: “Ik heb ne goeie wens gekozen!”

Dikke zoen van Kyenten x

Wensteam: Caroline, Liticia en Ilse

Met dank aan:

Legoland Denemarken Lego Belgium Duck Race Ninove mini kerstmarkt Zulte

Bekijk ook deze wensen: