Milan ontmoet zijn idool José Izquierdo op Club Brugge

Large 1024 645 2015 150 milan   club brugge

Vrijdagavond was het echt mijn avond. Ik, Milan dus, werd verrast door de drie lieve mensen van Make-A-Wish®. En of het een verrassing was, ik moest normaal mee naar Natalia van mijn mama en papa!

 

Gelukkig was dit maar een trucje om mij terug spik en span te krijgen na mijn schooldag. Zo kreeg ik plots een microfoontje opgespeld en een privé-cameraman ter beschikking.

 

Het clubbusje kwam ons ophalen en eenmaal ter plaatse werden we opgewacht door Peter die mij de hele avond op sleeptouw heeft genomen. Hij kon meegenieten van de glinsteringen in mijn ogen telkens hij de volgende stap vertelde die ging gebeuren. De hele avond bleef een verrassing.

Ik mocht mee met de spelers het veld op en mocht dineren in de Pepsi loge. Mmh, wat was dat lekker eten.

 

In de warmte naar de wedstrijd kijken was leuk en het werd nog leuker toen ze met 6-0 wonnen. Uiteraard was dat door de geluksjaal die ik toen heb gekregen.

 

En toen moest het hoogtepunt nog komen. Ik mocht mijn idool José Izquierdo interviewen. Was dat grappig, hij had zijn eigen tolk mee want in het Spaans zou mij dat nu toch niet lukken. Dit was voor mij de kers op de taart. Ook op de foto met de andere spelers, de club-beren, en met Michel Preudhomme was zeker een unicum. Eigenlijk genoten ook mijn papa en mijn broer mee want ook zij zijn hevige clubsupporters.

 

Het was mijn wensdroom en er is meer dan dat ik ooit had durven dromen in vervulling gegaan, ook mijn mama genoot dat er zoveel moeite werd gedaan om deze avond te doen slagen.

 

Jammer dat het zo snel voorbij was. Moe, voldaan en met een big smile in mijn bedje gekropen om de volgende dag op te staan en nog volop na te genieten.

 

Bedankt Make-A-Wish® om mijn droom in vervulling te laten gaan en dan voor al aan Christel, Stefaan en Myriam.

 

Wensteam: Myriam, Christel en Stefaan

 

Met dank aan:

Club Brugge

Pepsico

Danny Vercarre - pelgrimstocht naar Compostella

Bekijk ook deze wensen: