Ky-Mani ontmoet Rox en het Roxteam

Ky-Mani glundert naast Rox
Large 1024 645 2015 124 ky mani  m g rox    002

Doordat Ky-Mani getroffen is van een zeer zeldzame ziekte, die hem beperkt in alles, wouden wij dat hij eens optimaal kon genieten. Effe geen dokters, revalidatie, en al de andere dagelijkse activiteiten.

Zijn grootste wens was om eens Rox te ontmoeten. Xavier is zijn grootste held.

De wensfeeën Myriam en Christel hebben dit voor hem doen uitkomen.

Eerst mocht hij samen met ons overnachten in een hotel in Lanaken. Daar werd hij super hartelijk ontvangen. Een super kamer met kleine cadeautjes en vol lolly's.

De volgende dag mocht hij dan Rox ontmoeten. Het was een leuke ervaring, alleen heel spijtig dat enkel de auto er was en niet zijn grote held Xavier. Maar na uitleggen dat ze op "missie" waren, kon hij er iets van verstaan. Hij heeft een korte rit mogen maken met Rox en dat vond hij super. Wel jammer dat zijn broertje die rit niet mocht meemaken.

Doodop en een beetje teleurgesteld, vertrokken we richting Brugge. Daar was nog een verrassing.

Aan Pizza Hut zag hij zijn grote voetbal voorbeeld Miguel Van Damme. Glunderen dat hij deed. Ky-Mani kreeg de keeperhandschoenen en een dikke knuffel. Samen hebben we dan pizza gegeten en Miguel een salade. Nadien mocht hij nog in de goal staan en de ballen vangen dat Miguel schopte. Ky-Mani en zijn broer waren mega aan het genieten.

Daarna was het afscheid nemen en dan heeft hij nog de bal van Miguel gekregen.

Eens thuis en klaar om naar zijn bed te gaan, nog steeds bezig over Miguel. De bal en keeperhandschoenen nam hij mee om te slapen. En nog steeds ligt dit alles dicht bij hem aan zijn bed.

Om de teleurstelling goed te maken mochten we met zijn allen naar de grote sinterklaasshow in Antwerpen. Volledig gekleed als Xavier ging Ky-Mani daarheen.

Daar werd hij hartelijk ontvangen Door zwarte pieten. Hij voelde zich opperbest en volledig verwend met veel snoeperij. Het zelfde voor zijn kleine broer. Het was een fantastische mooie show en zowel Ky-Mani als broer, wij als ouders en de wensfeeën, hebben er ontzettend van genoten.

Na de show mocht hij eindelijk zijn grote held Xavier ontmoeten. Samen op de foto, een leuk gesprekje en een beetje spelen... Het kon voor hem niet op.

Hartelijk bedankt om hem effe te doen ontsnappen uit de harde realiteit dat hij iedere dag moet doorstaan. Hartelijk bedankt om zijn droom tot werkelijkheid brengen.

 

Vele groeten Ky-Mani en co

 

Wensteam: Myriam en Christel

 

Met dank aan:

Bekijk ook deze wensen: