Yordi wil een leuke jeugdkamer

Yordi in zijn nieuwe kamer
Large 1024 645 2014 005 yordi   slaapkamer  1

Zaterdagochtend, 2 mei, om acht uur rinkelde de deurbel en kwam Inge van het wensteam van Make-A-Wish® binnen. Ze vroeg of ik klaar was om mee te gaan. 
Ik was aangenaam verrast en wist niet waar we naartoe gingen. We hadden toch nog niets afgesproken? Tot mijn verbazing zouden we een uitstap maken samen met mijn zusje Lara en grote broer Youri. Super leuk! 
We reden richting Leuven en namen daar een heerlijk ontbijt bij Panos. Omdat we al vroeg vertrokken waren en de winkels nog gesloten, speelden we frisbee in het park. Rond tien uur stapten we richting de Fnac waar ik lang kon rondkijken en enkele spelletjes mocht kiezen. Om twaalf uur stilden we onze honger met mijn lievelingsgerecht: pizza van Domino's : heerlijk! 
Na al dat stappen trokken we naar de Kinepolis om de film "The Avengers: Age of Ultram" te zien. 
En al dit leuke bleef maar duren. 
Daarna gingen we bowling spelen waar we voor de hoogste scores gooiden. 
Uitgeput maar zeer voldaan reden we huiswaarts om deze hele belevenis aan mama en papa te vertellen. Maar daar werd ik nog eens verrast. Terwijl wij ons in Leuven amuseerden had de schrijnwerker Johny mijn kamer omgetoverd tot een stijlvolle jeugdkamer: super mooi, ik kon mijn ogen niet geloven, hoe hij dit alles heeft kunnen rechtzetten op een paar uur tijd. 
Ik voelde me onmiddellijk goed in mijn kamer! 
 
Ik dank Hannes die me inschreef bij Make-A-Wish® en iedereen die heeft meegewerkt om deze dag en mijn kamer super mooi te maken. In het bijzonder mijn wensteam Inge en David en de schrijnwerker Johny. 
Lieve groetjes en van harte bedankt. Yordi 

 

Wensteam : David en Inge  

 

Met dank aan :  

MJ Schrijnwerkerij 

Procter & Gamble 

Bekijk ook deze wensen: