Steeds op zoek naar gedreven vrijwilligers!

Een team van meer dan 100 onbezoldigde vrijwilligers zet zich bijna dagelijks in voor de verwezenlijking van onze doelstelling: de hartenwens van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen. Wil jij hieraan meewerken? Fantastisch! Lees snel verder.

Vacatures

Wil jij graag vrijwilliger worden? Fantastisch! We hebben momenteel enkele vacatures. Ben je niet helemaal zeker wat een vrijwilliger allemaal doet? Onderaan staan de omschrijvingen.

Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Vlaams Brabant

Wat doen onze vrijwilligers?

Algemeen vrijwilliger

Deze vrijwilligers zijn van alle markten thuis. Onze algemene vrijwilligers zijn multi-inzetbaar. Ze helpen bij het vervullen van wensen én het verzamelen van de nodige fondsen en werkingsmiddelen.

Wensvervuller

Die fonkeling, daar doen ze het voor. Ze tonen hun meest creatieve kant om elk wenskind een unieke belevenis te geven. Elke wensvervuller vervult minstens 5 wensen per jaar.

Fundraiser

Onze commerciële en creatieve netwerkers. We zijn steeds op zoek naar sponsors en werkingsmiddelen, Fundraisers spelen daarbij een cruciale rol. Zij benaderen mogelijke sponsors en nemen hen mee in de wondere wereld van dromen en hartenwensen.

Ondersteunende vrijwilligers

Experts ter zake! Ondersteunende vrijwilligers zijn experten in hun vakgebied. Ze krijgen de mogelijkheid om op nationaal niveau aan fantastische projecten mee te werken waar ze hun talent en creativiteit ten volle kunnen inzetten.