Peter en Meter

Om de organisatie onder de aandacht te brengen bij het grote publiek, zochten én vonden we een meter en peter, die de Make-A-Wish®-visie delen. Het peter- en meterschap houdt vooral in dat zij media-aandacht genereren, wat de organisatie broodnodig heeft. Tevens zorgen zij voor extra contacten met diverse BV’s, wat zonder hun inbreng soms moeilijk te realiseren zou zijn. Af en toe gebeurt het ook dat, indien de wens en hun agenda het toelaat, zij ook effectief mee wensen vervullen. Met gepaste trots stellen wij hen dan ook graag aan u voor: Kris Wauters en Britt van Marsenille!

Kris Wauters

“Het mooiste goede doel van België...”

Sinds 2004 is Kris Wauters peter van Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen. Hij is zeer nauw betrokken bij de organisatie en waar het kan, helpt hij zelf ook wensen te vervullen. Zelf omschrijft hij het als volgt:

“Als peter van Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen beleef ik onvergetelijke momenten en ben ik dolgelukkig als ik die kinderoogjes zie schitteren.

Een ziek kind en zijn familie missen een heleboel. Door Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen te steunen kun je het kind en zijn ouders in het zonnetje zetten in een periode waarin ze dat heel erg kunnen gebruiken.”

Britt van Marsenille

“Ja met duizend uitroeptekens!”

Om het Make-A-Wish®-feestjaar 2015 extra feestelijk te starten, mocht meteen de kersverse meter voorgesteld worden.

In opvolging van de helaas overleden oorspronkelijke meter – Jasmine – werd Britt van Marsenille gevraagd, omwille van haar aanstekelijke enthousiasme. Deze immer vrolijke spring-in-‘t-veld stimuleert de vele vrijwilligers om telkens opnieuw in alle slaagkansen van élke wens te geloven.