Bake-A-Wish

spatel en mixer in de aanslag?! Bakken maar!
Large 1024 645 facebook banner
Wat is Bake-A-Wish: 
Je bakt een cake, taart, … voor je medestudenten/collega's/.... In ruil voor een stukje lekkers betalen ze jullie 1 of 2 euro. De opbrengst schenk je dan aan onze organisatie. Meer info kan je vinden op www.bakeawish.be
Door het houden van een cakeverkoop tover je een meisje om tot een prachtige prinses en je brownies laten een kindje vliegen. Iedereen wensfee!
 
 Opzet:
iedereen aan het bakken krijgen!
Iedereen de hartverwarmende momenten laten ervaren van samen smullen en gezellig genieten
 
Kader: 
Wat is er mooier dan gezellig samen zitten met familie, vrienden en genieten van heerlijke gebakjes. Ook onze wensgezinnen beseffen het belang van de steun die ze krijgen tijdens de moeilijke periode waar zij door moeten. Vrienden en familie worden onmisbaar en dat samenzijn geeft hoop, kracht en vreugde. Met Bake-A-Wish willen wij mensen dichter bij elkaar brengen en iedereen die hartverwarmende momentjes schenken.
Via deze actie kan je ons helpen om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Door het houden van een cakeverkoop tover je een meisje om tot een prachtige prinses en je brownies laten een kindje vliegen. Iedereen wensfee!