Bestuur en coördinatieteam

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen staat onder leiding van de algemene vergadering, een Raad van Bestuur en een team van coördinatoren. Zij ondersteunen elk op hun manier de vrijwilligers bij de effectieve uitwerking van de wensvervullingen en/of de fundraising-acties.

Christine Meert

Christine Meert COÖRDINATOR WENSEN Door mij te engageren als coördinator kan ik iets betekenen voor al onze wenskinderen.

Guido Willems

Guido Willems COÖRDINATOR FINANCIËN Wensen kosten geld, maar onbetaalbaar is de glimlach van een wenskind.

Christel Vansteelandt

Christel Vansteelandt COÖRDINATOR COMMUNICATIE Sinds 2015 ben ik vrijwilliger bij Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen … een prachtige organisatie die veel betekent bij de wensgezinnen. Als wensmama heb ik ook ervaren - en nu nog - hoe Make-A-Wish zorgt voor hoop, sterkte en kracht om door te gaan in een donkere periode. Daarom neem ik ook mijn taak als coördinator communicatie ter harte! Een mooie uitdaging om een stevige brug te bouwen tussen Make-A-Wish en vele anderen... Dit alles doe ik met vol enthousiasme en overgave. Niets is mooier dan een kind die lacht!

Hilde Vander Stichele

Hilde Vander Stichele COÖRDINATOR ALGEMEEN Het is een fantastische uitdaging om deel te mogen uitmaken van een bijzondere groep enthousiaste en gepassioneerde mensen, die wensen vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte om ze hoop, kracht en vreugde te brengen.

Rosanne Thierens

Rosanne Thierens COÖRDINATOR WENSEN Geloof nooit dat enkele mensen de wereld niet kunnen veranderen. Deze vrijwilligers doen het wel en staan elke dag klaar om dit wel te doen en wensen en dromen te realiseren. Samen gaan we voor de magie en glittering in de ogen van onze wenskinderen.

Kenny Maes

Kenny Maes COÖRDINATOR VRIJWILLIGERSWERKING Vrijwilligers zijn onbetaald, niet omdat ze waardeloos zijn maar omdat ze onbetaalbaar zijn.

Leo Peeters

Leo Peeters VOORZITTER Peeters Advocaten heeft het genoegen pro bono juridische diensten en bijstand te verlenen aan Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen en is heel gelukkig en fier om op die manier een steentje te kunnen bijdragen aan deze schitterende organisatie.

Steven Schoenmaekers

Steven Schoenmaekers VICE-VOORZITTER Als vrijwilliger gaan we er keer op keer voor om voor onze wenskinderen maar ook voor het hele gezin een onvergetelijke en vreugdevolle ervaring te creëren. Het wenskind en het gezin gelukkig te zien door hen even weghalen uit de vaak moeilijke situatie en hen een moment van verrassingen en blijdschap aan te bieden, daar doen wij het voor. Het is telkens weer onvergetelijk om op het einde van een wensdag de fonkelende oogjes te zien en een dikke knuffel te mogen ontvangen. Dit is enkel mogelijk door de inzet van de vele vrijwilligers en sponsors van Make-A-Wish® Vlaanderen. Heel fier om deel te mogen uitmaken van dit team en deze organisatie!

Myriam Lauwers

Davy De Vlieger LID RAAD VAN BESTUUR We proberen de kinderen hun ziekte te laten vergeten door hun hartenwens te vervullen. Het is steeds prachtig om de fonkelingen in de ogen te zien van de kinderen wanneer hun hartenwens vervuld wordt. We weten dan zeker dat ze eventjes het ziekenhuis zijn vergeten.

Myriam Lauwers

Kristof Van Kerkhoven LID RAAD VAN BESTUUR Make-A-Wish® heeft heel wat troeven in huis om het verschil te maken voor onze wenskinderen. Ik ben vereerd dat ik mag helpen bij het vervullen van wensen en zo onze wenskindjes kan zien schitteren.

Marie-Christiane de Corswarem

Marie-Christiane de Corswarem EREVOORZITTER De unieke kans om kinderwensen te mogen vervullen… een super goed gevoel!

Filip Palmans

Filip Palmans SECRETARIS Het gezicht van een gelukkig wenskind staat voor altijd in mijn geheugen gegrift.

Stefan Stremersch

Stefan Stremersch PENNINGMEESTER De Schittering in de ogen van onze wenskinderen is onbetaalbaar.

Veroni Ballet

Veroni Ballet LID RAAD VAN BESTUUR Het is prachtig om te zien dat de wensgezinnen terug kunnen genieten; van het zieke kind, maar ook van de andere kinderen in het gezin, en van elkaar, We proberen dan ook het hele gezin te trakteren op een trip ver weg van ziekenhuizen en zorgen

Myriam Lauwers

Myriam Lauwers LID RAAD VAN BESTUUR Samen met een team van fijne mensen meewerken aan het vervullen van vele wensen.