Ons team

Onze Raad van Bestuur en ons team van Coördinatoren ondersteunen onze vele vrijwilligers bij de uitwerking van de wensvervullingen en fundraisingacties.

Coördinatoren

Hilde Vander Stichele

Algemeen Coördinator

coordinatie@makeawish.be

"Het is een fantastische uitdaging om deel te mogen uitmaken van een bijzondere groep enthousiaste en gepassioneerde mensen, die wensen vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte om ze hoop, kracht en vreugde te brengen."

Christine Meert

Coördinator Wensen

wensen@makeawish.be

"Door mij te engageren als coördinator kan ik iets betekenen voor al onze wenskinderen."

Guido Willems

Coördinator Financiën

financieel@makeawish.be

"Wensen kosten geld, maar onbetaalbaar is de glimlach van een wenskind."

Raad van bestuur

Leo Peeters

Voorzitter

"Peeters Advocaten heeft het genoegen pro bono juridische diensten en bijstand te verlenen aan Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen en is heel gelukkig en fier om op die manier een steentje te kunnen bijdragen aan deze schitterende organisatie."

Steven Schoenmaekers

Vice-voorzitter

"We willen het wenskind en het gezin even weghalen uit hun vaak moeilijke situatie en hen een moment van verrassingen en blijdschap bieden. Op het einde van een wensdag is het telkens ontroerend om de fonkelende oogjes te zien en een dikke knuffel te mogen ontvangen. Heel fier om deel van dit team te mogen uitmaken!"

Kristof Van Kerkhoven

Lid Raad van Bestuur

"Make-A-Wish® heeft heel wat troeven in huis om het verschil te maken voor onze wenskinderen. Ik ben vereerd dat ik mag helpen bij het vervullen van wensen en zo onze wenskindjes kan zien schitteren."

Marie-Christiane de Corswarem

Erevoorzitster

"De unieke kans om kinderwensen te mogen vervullen… een super goed gevoel!"

Filip Palmans

Secretaris

"Het gezicht van een gelukkig wenskind staat voor altijd in mijn geheugen gegrift."

Stefan Stremersch

Penningmeester

"De Schittering in de ogen van onze wenskinderen is onbetaalbaar."

Veroni Ballet

Lid Raad van Bestuur

"Het is prachtig om te zien dat de wensgezinnen terug kunnen genieten; van het zieke kind, maar ook van de andere kinderen in het gezin, en van elkaar, We proberen dan ook het hele gezin te trakteren op een trip ver weg van ziekenhuizen en zorgen."

Kathleen Van Grieken

Lid Raad van Bestuur

"In een wereld die vaak onverbiddelijk lijkt, raakt het lot van ernstig zieke kinderen me diep. Het kunnen bijdragen aan Make-A-Wish, een organisatie die zich met toewijding inzet voor het vervullen van wensen van deze kwetsbare groep kinderen, is voor mij een waar voorrecht. Het is een bron van hoop en vreugde te midden van de moeilijkheden."