Nieuws

Sofie Dumont ambassadrice

december 11, 2020

Proud ambassador Make-A-Wish®
Op het podium staan met een popartiest, voor één dag een superheld zijn, een parachutesprong maken, … De warme wensen en zotte dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte toveren altijd een glimlach op mijn gezicht. En al helemaal sinds ik mama ben.
Ik ben dan ook super trots dat ik als Belgische ambassadrice van Make-A-Wish® kinderdromen mee mag helpen waarmaken. Zoals de Nederlandse Amy bijvoorbeeld. Zij leed aan een ongeneeslijke hartziekte en wilde niets liever dan in mijn keuken samen in de potten roeren. Zo gezegd, zo gedaan! Samen met haar gezin bereidden we een lekkere pecan pie en verse groentesoep. We hadden zoveel plezier samen en de blik in haar ogen? On-be-taalbaar!
Hoewel Amy er vandaag niet meer is, is ze nog steeds een bron van inspiratie. Een ongeneeslijke ziekte hoort een kinderwens geen halt toe te roepen. Ik sta 100 % achter de missie van Make-A-Wish® om de zorgen van een ziek kind even op zij te zetten en ze op een onvergetelijke dag te trakteren. Een zotte dag waarin zij in de schijnwerpers staan. Een fantastische dag waarop hun kleine of grote droom werkelijkheid wordt.
Make-A-Wish® is een initiatief waar ik met veel moederliefde mijn schouder onder zet. Wil jij ook je steentje bijdragen? Surf naar www.makeawish.be en toon jouw warm hart.