Nieuws

Sinterklaasactie 2021

oktober 4, 2021

Ze zijn er weer! Onze heerlijke Sinterklaaspakketjes.
We blikken terug op een bewogen jaar, met veel ups en downs, versoepelingen die meteen opgevolgd werden door nieuwe verstrengingen… Het zorgde ervoor dat het moeilijk werken was voor ons. Gelukkig vervullen we intussen weer vele mooie wensen!

Maar wensen kosten centen en door alle coronamaatregelen konden er niet echt veel fundraisingacties worden georganiseerd!
Daarom willen we jullie allemaal oproepen om massaal deel te nemen aan onze Sinterklaasactie, want we hebben de financiële steun hard nodig!

Dit jaar bieden wij jullie de keuze uit maar liefst 4 verschillende pakketjes:

 

Het kleine pakket (± 135 g) voor € 6,50 in een zakje, met daarin: een gedecoreerde Sintfiguur in Belgische Callebautchocolade (7cm), een pakje met drie Lotus-speculosen (9cm), vier gouden chocolade euromunten, een pakje met Dinosaurus original mini koekjes en een pakje met Iced gem koekjes.

 

Het middelgroot pakket (± 175 g) voor € 8,00 in een zakje, met daarin: een Sint in melkchocolade van Callebaut (12cm), een Zwarte Piet in pure chocolade van Callebaut (12cm), een pakje met twee Lotus-speculosen (14cm), vier gouden chocolade euromunten en een pakje met Dinosaurus original mini koekjes.

 

Het figuren pakket (± 200 g) voor € 10,00 in een zakje, met daarin: twee piepfiguren in melkchocolade van Callebaut (5cm), twee piepfiguren in witte chocolade van Callebaut (5cm), twee piepfiguren in pure chocolade van Callebaut (5cm), een pakje mini Lotus speculoos en een pakje met Dinosaurus original mini koekjes.

 

Het groot pakket (± 250 g) voor € 15,00 in een doosje, met daarin: een gedecoreerde Sintfiguur in Belgische Callebautchocolade (7cm), een Sint in melkchocolade van Callebaut (12cm), een Zwarte Piet in pure en witte chocolade van Callebaut (12cm), een pakje met twee Lotus-speculosen (14cm), twee gouden chocolade euromunten, een pakje met Dinosaurus original mini koekjes en een pakje met Iced gem koekjes.

 

Bent u geïnteresseerd om aan deze actie bij te dragen? Vul dan meteen ons formulier in of vul onze bestelbon in en mail dit naar secretariaat@makeawish.be. Dit kan nog tot en met maandag 8 november 2021.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!