Nieuws

Sinterklaasactie 2020

oktober 5, 2020

Zoals u weet vervult Make-A-Wish® hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte om hen en hun familie in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Een positieve boost waar ze nog heel lang hoop, sterkte en vertrouwen uit kunnen putten.

De wensen van onze wenskinderen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen neemt alle kosten die aan de wens verbonden zijn op zich. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van onze meer dan 100 vrijwilligers en dankzij de steun via donaties.

Om over voldoende fondsen te beschikken organiseren we jaarlijks onze Sinterklaasactie. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar onze missie om zoveel mogelijk hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te realiseren.

Omwille van de huidige Covid-19 situatie zijn er veel fundraising events niet kunnen doorgaan, hierdoor hebben we jullie steun meer dan nodig om onze wensen te kunnen laten vervullen.

NIEUW! Dit jaar is er ook de optie om een postpakket te bestellen zodat ook alle telewerkers thuis een Sinterklaaspakketje kunnen ontvangen. Dit kost 16,00 euro, waarin de verzendkosten reeds inbegrepen zijn. Het pakket past in de brievenbus en wordt bezorgd door de Belgische post.

We bieden u de keuze uit twee formaten en een postpakket:

 

 

 

 

  • Het kleine pakket (± 135 g) voor € 6,00 in een zakje, met daarin: een gedecoreerde Sintfiguur in Belgische Callebautchocolade (7cm), een pakje met drie Lotus-speculosen (9cm), vier gouden chocolade euromunten, een pakje met Dinosaurussen original mini koekjes en een pakje met Iced koekjes.

  • Het grote pakket (± 250 g) voor € 12,00 in een geschenkdoos, met daarin: een gedecoreerde Sintfiguur in Belgische Callebautchocolade (7cm),  een Sint in melkchocolade van Callebaut (12cm), een Zwarte Piet in pure en één witte chocolade van Callebaut (12cm), een pakje met twee Lotus-speculosen (14cm), twee gouden chocolade euromunten, een pakje met Dinosaurussen original mini koekjes en een pakje met Iced koekjes.

  • Het postpakket (± 175g) voor   € 16,00 in een geschenkdoos, met daarin: vier gedecoreerde Sintfiguren (7cm), zes gedecoreerde Pietfiguren (7cm) en een zakje mini Lotus-speculoos koekjes. Dit pakket past in de brievenbus en wordt geleverd door de Belgische post.
Bent u geïnteresseerd om aan deze actie bij te dragen? Vul dan meteen onze bestelbon in en stuur deze door naar secretariaat@makeawish.be. Dit kan nog tot en met zondag 15 november 2020.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!