Nieuws

Paasactie 2021

februari 15, 2021

De Paashaas is alweer allerlei lekkers aan het voorbereiden en wij steken hem graag een handje toe met de verdeling van zijn heerlijke Paaseitjes. Maak Pasen dit jaar nog magischer door paaseitjes van Make-A-Wish® te kopen, zo pleziert u niet alleen uw naasten, maar draagt u tegelijkertijd bij aan een wensvervulling van een kind dat strijdt tegen een levensbedreigende ziekte.

Ook dit jaar organiseert Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen een paasactie om van te smullen, waarvan de opbrengst integraal naar onze missie gaat.

Omdat we ook de harde thuiswerkers in deze tijden niet willen vergeten, bieden we de mogelijkheid aan werkgevers om een postpakket rechtstreeks in de brievenbus van hun werknemers te laten bezorgen.
Indien u dit wenst volstaat het om het aantal pakketjes te vermelden op de bestelbon, wij nemen automatisch contact met u op om de verdere organisatie hiervan te bespreken.

U heeft de keuze uit:

  • Het kleine pakket (± 130 g) voor € 7,00 in een eierdoosje, met daarin: 2 witte Callebaut chocolade eieren (6 cm), 2 pure Callebaut chocolade eieren (6 cm) en 2 melk Callebaut chocolade eieren (6 cm).

 

 

 

 

  • Het grote pakket (± 500 g) voor € 16,00 in een geschenkdoos, met daarin +/- 56 gevulde verpakte paaseitjes.

 

 

 

 

  • Het postpakket (± 190 g) voor € 16,00 in een plat doosje, met daarin +/- 26 gevulde verpakte paaseitjes.
    (Verzendingskosten reeds inbegrepen! Past in de brievenbus.)

 

 

 

 

 

Twijfel niet langer. Vul meteen onze bestelbon in en stuur deze naar secretariaat@makeawish.be. Bestellen kan nog tot en met donderdag 25 maart 2021.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!