Nieuws

Move For Wishes met Formyfit

augustus 4, 2021

Ernstig zieke kinderen ondersteunen door in beweging te komen, dat is het doel van onze nieuwe campagne Move For Wishes die we samen met Formyfit organiseren.

Van 19 september tot 9 oktober roepen we jullie massaal op om minstens 150 minuten aan fysische activiteiten per week te doen.
Je hoeft heus geen atleet te zijn om aan deze actie deel te nemen. Elke vorm van beweging telt, of je nu een marathon gelopen hebt, of tot rust bent gekomen tijdens een yoge sessie, elke minuut waarin je actief geweest bent telt mee!

Kan je niet wachten om er aan te beginnen? Mooi zo! We vatten hieronder alles stapsgewijs samen.

 

MOVE 1

Download gratis de app van Formyfit in de Play Store of App Store.

Start de app van Formyfit een eerste keer op om een account aan te maken.

 

MOVE 2

Koop een ticket aan de kostprijs van €10 via deze link.
Slechts 1 ticket per account is toegestaan. Deze is gekoppeld aan je emailadres en zal je nickname in de rangschikking doen verschijnen.

 

MOVE 3

We zijn vertrokken! Doe een minimum van 150 minuten fysische activiteit per week (wandelen, lopen, yoga, tuinieren, …) gedurende 3 weken en ondersteun zo levensbedreigend zieke kinderen.

Je kan alle activiteiten manueel in de app ingeven.

 

MOVE 4

Raadpleeg het klassement om je positie onder de deelnemers te kennen (elke week en aan het einde van de challenge).
Het klassement kan je terugvinden via deze link.

Scoor jij in totaal minstens 450 minuten, dan val je misschien zelfs in de prijzen! 5 willekeurige gelukkigen mogen nog een leuke attentie verwachten!

 

 

Waarom 150 minuten?
In het belang van de gezondheid en het welzijn raadt de WHO aan dat volwassenen tenminste 150 à 300 minuten per week fysische activiteiten doen van gematigde intensiteit (of de gelijkwaardige duur van een activiteit met aanhoudende intensiteit) en kinderen en adolescenten gemiddeld 60 minuten per dag fysische activiteit met gematigde intensiteit. Elke hoeveelheid fysische inspanning is beter dan geen enkele en “meer is beter”.

Ons doel?

Je aanmoedigen om deze aanbeveling te halen en terwijl Make-A-Wish® Belgium te steunen.

 

Vervoeg ons op ons Facebook evenement om je trainingen te delen, uitdagingen aan te gaan of nieuwe deelnemers te mobiliseren!

Vergeet daarbij vooral niet om de #move4wishes te gebruiken.

Giften en sponsoring
Je wenst een gift te doen of je te laten sponseren door je vrienden, buren, familie, baas, collega’s, …?

Deze stortingen kunnen gedaan worden op de rekening van Make-A-WIsh® Belgium-Vlaanderen BE83 4093 0351 0115 met vermelding van naam gevolgd door “Gift Move4Wishes”.

Elke gift vanaf €40 komt in aanmerking voor een fiscaal attest.

Grote groepen
Met je hele bedrijf deelnemen? Dan hebben we daarvoor speciale formules voor groepen vanaf 26 personen. Neem voor meer info via mail contact met ons op.

 

De hele ploeg van Make-A-Wish® en alle wenskinderen bedanken je voor je deelname!