Nieuws

Make-A-Wish® Belgium bestaat 30 jaar

augustus 6, 2019

In 1990 vervulden wij onze eerste wens. De 17-jarige Marwan wilde heel graag de CRAY (grootste computer van België) in Brussel bezoeken. Wat een bijzondere dag werd dat voor hem en zo spectaculair om die supercomputer van dichtbij te zien. Het was de eerste wens van de velen die nog zouden volgen.

Het is nu bijna dertig jaar later, de essentie van onze missie is echter niet gewijzigd: Make-A-Wish® Belgium zal volgend jaar al 30 jaar de hartenwens van kinderen die strijden tegen een levensbedreigende ziekte vervullen. Dat zullen we vieren met een groot Droomfeest in Walibi op 4 april 2020. Al onze wensgezinnen zullen hiervoor binnenkort nog een uitnodiging ontvangen, maar noteer nu alvast de datum in uw agenda.

Dit zouden we nooit hebben bereikt, zonder het ongelooflijke initiatief daartoe van onze bezielster en oprichtster Marie-Christiane de Corswarem en de blijvende inzet van onze onvermoeibare 120 vrijwilligers. Maar dit kunnen we het niet alleen: we hebben uw hulp hier hard bij nodig. Met uw hulp geven we kracht aan een ziek kind.

Wilt u weten wat u voor onze wenskinderen kunt betekenen?