Nieuws

Heerlijke Sintpakketjes van Make-A-Wish®

augustus 30, 2019

Bestel hier uw Sinterklaaspakketjes.

Komt Sinterklaas dit jaar ook bij u? Vermijd onnodige stress in november en plan nu alvast het bezoek van de Sint. Zo pleziert u niet alleen uw naasten, maar kunt u tegelijkertijd bijdragen aan de realisatie van een wens voor een kind met een levensbedreigende ziekte. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen hiervoor een Sinterklaasactie. De opbrengst gaat integraal naar de missie van Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen.

Dit jaar bieden wij u de keuze uit drie pakketten:

  • Het kleine pakket (± 135 g) voor € 6,00 in een zakje, met daarin: een gedecoreerde Sintfiguur in Belgische Callebautchocolade (7cm), een pakje met drie Lotus-speculosen (9cm), vier gouden chocolade euromunten, een pakje met Dinosaurussen original mini koekjes en een pakje met Iced koekjes.
  • Het middelpakket (± 150 g) voor € 7,00 in een zakje, met daarin: een Sint in melkchocolade van Callebaut (12cm), een Zwarte Piet in pure chocolade van Callebaut (12cm),  een pakje met twee Lotus-speculosen (14cm), vier gouden chocolade euromunten en een pakje met Dinosaurussen original mini koekjes.
  • Het grote pakket (± 250 g) voor € 10,00 in een geschenkdoos, met daarin: een gedecoreerde Sintfiguur in Belgische Callebautchocolade (7cm),  een Sint in melkchocolade van Callebaut (12cm), een Zwarte Piet in pure en één witte chocolade van Callebaut (12cm), een pakje met twee Lotus-speculosen (14cm), twee gouden chocolade euromunten, een pakje met Dinosaurussen original mini koekjes en een pakje met Iced koekjes.

Bent u geïnteresseerd om aan deze actie bij te dragen? Vul dan meteen onze bestelbon in en stuur deze door naar secretariaat@makeawish.be. Dit kan nog tot en met vrijdag 22 november 2019.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!