Nieuws

Gleam.io Surprise pakket give-away

april 26, 2022

Via Gleam.io geven wij een surprise pakket weg.
Deelnemen is simpel. Je gaat naar deze link en je scoort deelnames door ons te volgen op onze sociale media kanalen.
Volg ons bijvoorbeeld op Twitch voor meteen 3 extra deelnames!

Ons surprise pakket biedt voor ieder wat wils! 1 winnaar wint ALLES!

Wat kan je allemaal winnen:

90 minuten speeltijd voor jou en 3 vrienden bij Barvatar! Daag elkaar uit voor een wedstrijdje FIFA, of maak voor eens en altijd uit wie de beste racer is in Mario Karts! Barvatar is de eerste E-sports bar in de Benelux en is gelegen te Gent. Kom eens langs met enkele vrienden of maak er een gezellig familiemoment van! Je hoeft geen die-hard gamer te zijn om het hier naar je zin te hebben.

 

Overheerlijke pralines, geschonken door Neuhaus! Neuhaus is niet enkel hofleverancier wat pralines betreft, zij hebben ook een gouden hart voor Make-A-Wish. Sedert enkele jaren staan zij een deel van de verkoop van hun adventskalender af aan Make-A-Wish!

 

Een VOID RGB ELITE Wireless Premium Gaming Headset, geschonken door Alternate! Alternate is DE referentie wanneer je op zoek bent naar computers en toebehoren! Hun brede gamma aan elektronica en technische snufjes wordt aangevuld door gezelschapsspellen en speelgoed zoals Lego en Playmobil. Alternate is tevens onze partner voor gamingwensen en steunt ons ook achter de schermen door het organiseren van acties zoals livestreams en een pralineverkoop.

 

Exclusieve Make-A-Wish smartphone houder! Dit collectors item is niet te koop en komt ook niet te koop! Je kan dit enkel winnen door te kijken naar onze livestreams, of door geluk te hebben en er eentje te winnen via deze Gleam give-away. Bedrukken.nl is een full service leverancier van bedrukte relatiegeschenken. Zij benaderden ons om een bijdrage te leveren aan onze werking en daar gingen wij graag op in! Wij lieten deze mooie bamboe smartphonehouders bedrukken. Zelf interesse om pennen, notitieblokjes, tassen bedrukken met een logo of tekst? Breng hen dan zeker eens een bezoekje!

 

De mascotte van Make-A-Wish, wensbeer Mike! Deze hartendief verovert harten van jong en oud! De beer die troost biedt wanneer je het wat moeilijker hebt, de beer die je kind dicht tegen zich aan kan trekken als hij of zij zich wat minder voelt. Want dat is wat Mike doet, Mike zorgt voor zieke kinderen en doet hen even wegdromen van alle nare dingen.

 

1 gelukkige winnaar krijgt dus al het bovenstaande!
Deelnemen kan nog tot 28 april 2022 23u00.
De bekendmaking van de winnaar zal LIVE plaatsvinden tijdens onze livestream op Twitch!
Lees er hier alles over!

De winnaar zal via mail worden gecontacteerd.
Wanneer deze na een week niet antwoord op het mailtje zal er een nieuwe winnaar bekend gemaakt worden.

Veel succes!