Nieuws

Doe net zoals Aladdin mee met de #FriendLikeMe-challenge

mei 7, 2019

In Disney’s Live Action Film Aladdin, begint alles met een wens…

Vanaf vandaag kunt u samen met Disney en Will Smith wensen laten uitkomen door deel te nemen aan de #FriendLikeMe-challenge.

Waar een wens is, is een manier om kinderen te helpen die strijden tegen een levensbedreigende ziekten. Als u de Geest in Disney’s Aladdin zou zijn en u zou de kans hebben om drie hartenwensen te vervullen, met wie zou u deze dan delen? Tag een vriend op Instagram, want van 29 april tot en met 24 mei 2019 doneert Disney Worldwide Services 5 USD (tot 1 miljoen USD) voor elke publieke post met de #FriendLikeMe aan Make-A-Wish® om levensveranderende wensen over de hele wereld te helpen vervullen.

Sinds 1980 hielp Disney Make-A-Wish al met meer dan 130.000 wensen. Hiermee bezorgden ze onze wenskinderen niet alleen een magisch moment, maar niet alleen ervaringen  levens verlichten voor een speciaal moment, maar zorgden ze ervoor dat angst plaats maakte voor vertrouwen, verdriet voor ook helpen kinderen en hun families te wensen de angst te vervangen door vertrouwen, verdriet met vreugde en angst met hoop.