Help ons wensen vervullen

Onze missie

Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van wensen. Daarom vervullen wij de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening om zo hen kracht te geven de strijd tegen de ziekte verder te zetten. Want als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan het ook geloven dat hij beter wordt.

Help als donateur

Make-A-Wish® neemt alle kosten van een wensvervulling op zich. Dankzij financiële steun door o. a. vrije donaties zijn wij in staat de hartenwens van levensbedreigend zieke kinderen te vervullen. Make-A-Wish® is immers geheel afhankelijk van giften. Ontdek hoe ook u financieel kunt bijdragen aan het vervullen van wensen.
2018_brand_book_imag_ltQZf

Doneren

Elke gift, groot of klein, kan een leven veranderen.Samen met u kunnen wij zo nog meer hartenwensen van ernstig zieke kinderen vervullen. Steun ons op: BE83 4093 0351 0115.
Bij giften vanaf € 40 per jaar ontvangt u naast een fiscaal attest ook gedurende dat jaar de Wenskrant (4 edities/jaar).
Als u vragen heeft over uw bijdrage, kunt u ons hoofdkantoor contacteren.

Help als vrijwilliger

Een team van meer dan 125 onbezoldigde vrijwilligers zet zich bijna dagelijks in voor de verwezenlijking van ons doel: de hartenwens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervullen. Wilt u hieraan meewerken? Fantastisch! Bekijk hieronder onze vacatures.

Staffunctie

  • Er zijn momenteel geen vacatures.

Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Vlaams-Brabant