Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van een wens

Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Meld een kind aan

Kent u een kind of tiener in gevecht tegen een levensbedreigende ziekte? Meld hem of haar dan snel aan en misschien vervullen wij wel zijn/haar wens.

Steun ons

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Help mee op:
BE83 4093 0351 0115.

Kom in actie

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties.

Kom in actie voor
Make-A-Wish®

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties. Klik hieronder door naar het overzicht.

Update Droomfeest – Coronavirus

04/04/2020

Gevolggevend aan de maatregelen die onze regering heeft genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, kan ons Droomfeest helaas niet doorgaan op 4 april. We bekijken momenteel alle opties met Walibi en houden je op de hoogte!

Lees meer

Aude’s concerto – update Coronavirus

30/04/2020

Door de huidige situatie met het Coronavirus staat de ticketverkoop voor Aude's Concerto tijdelijk on hold. Van zodra hierover meer duidelijkheid is, wordt dit gecommuniceerd.

Lees meer

Shop online via Trooper en steun Make-A-Wish!

28/06/2020

Ken jij Trooper al? Doe je online aankopen via Trooper en steun ons zonder zelf één eurocent extra te betalen. Lees hier hoe je dat doet.

Lees meer

Infomomenten vrijwilligers 2020

28/11/2020

Interesse om vrijwilliger te worden bij ons? Kom vrijblijvend naar een infomoment en leer onze werking wat beter kennen!

Lees meer