Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van een wens

Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Meld een kind aan

Kent u een kind of tiener in gevecht tegen een levensbedreigende ziekte? Meld hem of haar dan snel aan en misschien vervullen wij wel zijn/haar wens.

Steun ons

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Help mee op:
BE83 4093 0351 0115.

Word vrijwilliger

Het vervullen van wensen verandert levens en dat kunnen we niet zonder u. Versterk ons team om hartenwensen te vervullen.

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A to Z maatwerk is.

Klik hier om een overzicht van alle wensverhalen te vinden.

Kom in actie voor
Make-A-Wish®

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties. Klik hieronder door naar het overzicht.

De nieuwe Wenskrant is uit

31/03/2019

De eerste Wenskrant van 2019 is uit. Benieuwd naar de wensen die we onlangs vervulden? Klik door en download onze Wenskrant in PDF.

Lees meer

Help de paashaas en steun Make-A-Wish®

21/04/2019

Ook dit jaar organiseert Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen een paasactie om van te smullen, waarvan de opbrengst integraal naar onze missie gaat. Elk zakje bevat een heerlijke portie chocolade paaseitjes van Callebaut. Bestel nu!

Lees meer

De Magische 20

29/04/2019

Ons doel? 20 wensen vervullen tegen World Wish Day met het geld dat u inzamelt. Hiervoor hebben we € 50.000 nodig. Help mee en registreer uw actie.

Lees meer

Toneel: De Serviceflat

14/09/2019

Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke, België

Het Prethuis stelt voor: "De Serviceflat", een hilarische komedie in het Westvlams van Jeroen Maes t.v.v. Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen. Op zaterdag 14 (20u) en zondag 15 september (15u) te CC 't Spo@r in Harelbeke.

Lees meer