Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van een wens

Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Meld een kind aan

Kent u een kind of tiener in gevecht tegen een levensbedreigende ziekte? Meld hem of haar dan snel aan en misschien vervullen wij wel zijn/haar wens.

Steun ons

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Help mee op:
BE83 4093 0351 0115.

Word vrijwilliger

Het vervullen van wensen verandert levens en dat kunnen we niet zonder u. Versterk ons team om hartenwensen te vervullen.

Kom in actie voor
Make-A-Wish®

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties. Klik hieronder door naar het overzicht.

De Magische 20

29/04/2019

Ons doel? 20 wensen vervullen tegen World Wish Day met het geld dat u inzamelt. Hiervoor hebben we € 50.000 nodig. Help mee en registreer uw actie.

Lees meer

Toneel: De Serviceflat

14/09/2019

Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke, België

Het Prethuis stelt voor: "De Serviceflat", een hilarische komedie in het Westvlams van Jeroen Maes t.v.v. Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen. Op zaterdag 14 (20u) en zondag 15 september (15u) te CC 't Spo@r in Harelbeke.

Lees meer