Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van een wens

Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Meld een kind aan

Kent u een kind of tiener in gevecht tegen een levensbedreigende ziekte? Meld hem of haar dan snel aan en misschien vervullen wij wel zijn/haar wens.

Steun ons

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Help mee op:
BE83 4093 0351 0115.

Kom in actie

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties.

Kom in actie voor
Make-A-Wish®

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties. Klik hieronder door naar het overzicht.

Actie Foodbag en Gezinssport Vlaanderen

22/06/2020

We doen mee met een leuke actie van Foodbag en Gezinssport Vlaanderen. Bestel jij wel eens een maaltijdbox bij Foodbag? Kijk hier hoe je ons kan steunen!

Lees meer

Shop online via Trooper en steun Make-A-Wish!

28/06/2020

Ken jij Trooper al? Doe je online aankopen via Trooper en steun ons zonder zelf één eurocent extra te betalen. Lees hier hoe je dat doet.

Lees meer

Nieuwe samenwerking met BUFFL

30/06/2020

We hebben een leuke nieuwe samenwerking met BUFFL! Door mee te doen met surveys in hun app kan je ons helpen. Benieuwd hoe dat werkt?

Lees meer

Aude’s concerto – nieuwe datum

28/04/2021

We hebben een nieuwe datum gevonden voor Aude's Concerto: 28 april 2021. Klik hier voor meer info!

Lees meer