Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van een wens

Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Meld een kind aan

Kent u een kind of tiener in gevecht tegen een levensbedreigende ziekte? Meld hem of haar dan snel aan en misschien vervullen wij wel zijn/haar wens.

Steun ons

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Help mee op:
BE83 4093 0351 0115.

Kom in actie

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties.

Kom in actie voor
Make-A-Wish®

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties. Klik hieronder door naar het overzicht.

Onze nieuwe wenskrant is er!

01/07/2024

Je leest er onder andere hoe David de sterspeler werd bij Cercle Brugge, hoe Manou genoot van haar feestje in Tomorrowland-stijl, wat Colin deed in de Brick Store van LEGO Masters, en hoe Charlotte werd omgetoverd tot zeemeermin!

Lees meer

Doe mee met Wereld Emoji Dag! 🎉

10/07/2024

Op 17 juli vieren we Wereld Emoji Dag en organiseren we een speciale wedstrijd voor alle kinderen. Lees er hier alles over!

Lees meer

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A to Z maatwerk is.

Klik hier om een overzicht van alle wensverhalen te vinden.