Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van een wens

Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Meld een kind aan

Kent u een kind of tiener in gevecht tegen een levensbedreigende ziekte? Meld hem of haar dan snel aan en misschien vervullen wij wel zijn/haar wens.

Steun ons

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Help mee op:
BE83 4093 0351 0115.

Word vrijwilliger

Het vervullen van wensen verandert levens en dat kunnen we niet zonder u. Versterk ons team om hartenwensen te vervullen.

Kom in actie voor
Make-A-Wish®

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties. Klik hieronder door naar het overzicht.

Heerlijke Sintpakketjes van Make-A-Wish

03/12/2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen een Sinterklaasactie. De opbrengst gaat integraal naar onze missie. Bestel hier uw pakketjes, u heeft de keuze uit drie heerlijke Sintpakketten.

Lees meer

De Warmste Week 2019

24/12/2019

Goed nieuws! Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen is opnieuw één van de goede doelen van De Warmste Week voor de editie 2019. Vanaf 18 september kunt u uw actie registeren op de website van De Warmste Week.

Lees meer

30 Years of Wishes

04/04/2020

Walibi Belgium, Boulevard de l'Europe, Waver, België

Make-A-Wish® Belgium bestaat 30 jaar in 2020 en dat vieren we met een groots Droomfeest in Walibi voor al onze wensgezinnen en partners. Benieuwd hoe u kunt helpen?

Lees meer

EMS 21 – Let’s give her the party she asked for!

09/11/2019

Traxweg 1, 8800 Roeselare

"Net voor Emma insliep, zei ze nog dat we die verjaardag niet mochten vergeten. We willen haar dan ook het feest geven dat ze verdient t.v.v. Make-A-Wish®. Em’s 21 vindt plaats op zaterdag 9 november in TRAX te Roeselare. Iedereen is welkom!"

Lees meer

Infomomenten vrijwilligerswerk

30/11/2019

Altijd al geïnteresseerd geweest om vrijwilligerswerk te doen bij onze organisatie, maar nooit goed geweten waaraan u te verwachten? Kom langs op ons vrijblijvend infomoment en leer alles over vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish®.

Lees meer