Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van een wens

Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Meld een kind aan

Kent u een kind of tiener in gevecht tegen een levensbedreigende ziekte? Meld hem of haar dan snel aan en misschien vervullen wij wel zijn/haar wens.

Steun ons

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Help mee op:
BE83 4093 0351 0115.

Kom in actie

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties.

Kom in actie voor
Make-A-Wish®

Dankzij spontane acties van mensen zoals u kunnen wij wensen blijven vervullen. Aarzel niet om zelf een actie op te zetten of steun een van de lopende acties. Klik hieronder door naar het overzicht.

Actie Di beauty store

01/03/2020

De hele maand februari kan je bij Di ervoor kiezen om je bedrag aan de kassa af te ronden. Hiermee steun je Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen!

Lees meer

Help de paashaas en steun Make-A-Wish®

28/03/2020

Ook dit jaar organiseert Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen een paasactie om van te smullen, waarvan de opbrengst integraal naar onze missie gaat. Elk zakje bevat heerlijke chocolade van Callebaut. Bestel nu!

Lees meer

30 Years of Wishes

04/04/2020

Walibi Belgium, Boulevard de l'Europe, Waver, België

Make-A-Wish® Belgium bestaat 30 jaar in 2020 en dat vieren we met een groots Droomfeest in Walibi voor al onze wensgezinnen en partners. Benieuwd hoe u kunt helpen?

Lees meer

Schrijf je nu in voor ons Droomfeest!

04/04/2020

Make-A-Wish® Belgium viert dit jaar zijn 30ste verjaardag met een groot Droomfeest in Walibi! Het wordt een prachtige dag met al onze wenskinderen van de afgelopen 30 jaar. Ook sympathisanten zijn van harte welkom. Schrijf hier in!

Lees meer

Aude’s concerto

30/04/2020

Aude droomde ervan een vioolconcerto te geven met een echt orkest. Op 30 april gaat haar droom in vervulling. Wil jij erbij zijn? Klik hier voor tickets!

Lees meer

Infomomenten vrijwilligers 2020

28/11/2020

Interesse om vrijwilliger te worden bij ons? Kom vrijblijvend naar een infomoment en leer onze werking wat beter kennen!

Lees meer