Steun ons

Make-A-Wish® neemt alle kosten van een wensvervulling op zich. Dankzij financiële steun door o. a. vrije donaties zijn wij in staat de hartenwens van levensbedreigend zieke kinderen te vervullen. Make-A-Wish® is immers geheel afhankelijk van giften. Ontdek hoe ook u financieel kunt bijdragen aan het vervullen van wensen.
JEZ

JEZ!

‘JEZ!’ is de opvolger van Rode Neuzendag. Jongeren van vandaag hebben de ongelofelijke kracht om een positief verschil te maken voor de wereld van morgen. Daarom mag die wereld vandaag al wat meer jong en zot worden. Steun ook Make-A-Wish via JEZ!

2018_brand_book_imag_ltQZf

Doneren

Elke gift, groot of klein, kan een leven veranderen.Samen met u kunnen wij zo nog meer hartenwensen van ernstig zieke kinderen vervullen. Steun ons op: BE83 4093 0351 0115.
Bij giften vanaf € 40 per jaar ontvangt u naast een fiscaal attest ook gedurende dat jaar de Wenskrant (4 edities/jaar).
Als u vragen heeft over uw bijdrage, kunt u ons hoofdkantoor contacteren.

Vriend van Make-A-Wish

Word vriend van Make-A-Wish en steun ons via een maandelijkse overschrijving. U kiest zelf het bedrag dat u maandelijks wilt doneren en kan dit via de bank automatisch laten lopen.

Of u geeft ons de opdracht en dan zorgen wij voor de rest.

.

25. Marthe
2018_123_sander_jans_P8PXd

Organiseer een actie

Een verjaardag, een geboorte, een buurtfeest,… Maak voor al je inzamelacties eenvoudig een mini-website via ons actieplatform.

Via testament/schenking

Het siert u wanneer u iemand financieel bijstaat. Met uw nalatenschap kunt u zelfs nog meer doen. Dat geschiedt door een erfenis toe te kennen aan Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen of reeds voor uw overlijden door middel van een belastingvrije schenking. Met uw steun kunnen wij zo wensen blijven vervullen.

2017_036_liam_van_ni_dJaMB
2016_140_jayden_van__gB6YA

Via onze webshop

Een sleutelhangertje, knuffelbeer,… voor je kleinkinderen, of voor jezelf? Onze webshop biedt artikelen aan voor jong en oud!