Steun ons

Make-A-Wish® neemt alle kosten van een wensvervulling op zich. Dankzij financiële steun door o. a. vrije donaties zijn wij in staat de hartenwens van levensbedreigend zieke kinderen te vervullen. Make-A-Wish® is immers geheel afhankelijk van giften. Ontdek hoe ook u financieel kunt bijdragen aan het vervullen van wensen.
2018_brand_book_imag_ltQZf

Doneren

Elke gift, groot of klein, kan een leven veranderen.Samen met u kunnen wij zo nog meer hartenwensen van ernstig zieke kinderen vervullen. Steun ons op: BE83 4093 0351 0115.
Bij giften vanaf € 40 per jaar ontvangt u naast een fiscaal attest ook gedurende dat jaar de Wenskrant (4 edities/jaar).
Als u vragen heeft over uw bijdrage, kunt u ons hoofdkantoor contacteren.

Vriend van Make-A-Wish

Word vriend van Make-A-Wish en steun ons via een maandelijkse overschrijving. U kiest zelf het bedrag dat u maandelijks wilt doneren en kan dit via de bank automatisch laten lopen.

Of u geeft ons de opdracht en dan zorgen wij voor de rest.

.

25. Marthe
2018_123_sander_jans_P8PXd

Organiseer een actie

Een verjaardag, een geboorte, een buurtfeest,… Maak voor al je inzamelacties eenvoudig een mini-website via ons actieplatform.

Via testament/schenking

Het siert u wanneer u iemand financieel bijstaat. Met uw nalatenschap kunt u zelfs nog meer doen. Dat geschiedt door een erfenis toe te kennen aan Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen of reeds voor uw overlijden door middel van een belastingvrije schenking. Met uw steun kunnen wij zo wensen blijven vervullen.

2017_036_liam_van_ni_dJaMB
2016_140_jayden_van__gB6YA

Via onze webshop

Een sleutelhangertje, knuffelbeer,… voor je kleinkinderen, of voor jezelf? Onze webshop biedt artikelen aan voor jong en oud!