Steun ons

Make-A-Wish® neemt alle kosten van een wensvervulling op zich. Dankzij financiële steun door o. a. vrije donaties zijn wij in staat de hartenwens van levensbedreigend zieke kinderen te vervullen. Make-A-Wish® is immers geheel afhankelijk van giften. Ontdek hoe ook u financieel kunt bijdragen aan het vervullen van wensen.
2018_brand_book_imag_ltQZf

Doneren

Elke gift, groot of klein, kan een leven veranderen.Samen met u kunnen wij zo nog meer hartenwensen van ernstig zieke kinderen vervullen. Steun ons op: BE83 4093 0351 0115.
Bij giften vanaf € 40 per jaar ontvangt u naast een fiscaal attest ook gedurende dat jaar de Wenskrant (4 edities/jaar).
Als u vragen heeft over uw bijdrage, kunt u ons hoofdkantoor contacteren.

Organiseer een actie

Een verjaardag, een geboorte, een buurtfeest,… Maak voor al je inzamelacties eenvoudig een mini-website via ons actieplatform.

2018_123_sander_jans_P8PXd
2017_036_liam_van_ni_dJaMB

Via testament / Duo-legaat

Het siert u wanneer u iemand financieel bijstaat. Met uw nalatenschap kunt u zelfs nog meer doen. Dat geschiedt door een erfenis toe te kennen aan Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen. Met uw steun kunnen wij zo wensen blijven vervullen.

Via onze webshop

Een sleutelhangertje, knuffelbeer,… voor je kleinkinderen, of voor jezelf? Onze webshop biedt artikelen aan voor jong en oud!

2016_140_jayden_van__gB6YA